Active research – candidate sourcing

Du mangler relevante og kvalificerede kandidater til dine specialist /-og mellemleder stillinger. Du har ikke tid og budget til en længerevarende executive search proces, men har brug for ekstern bistand for at aktivere relevante men ”passive” kandidater i markedet.

Vores Active research model supplerer din egen indsats ved at finde og aktivere de relevante kandidater, som du ikke selv kommer i kontakt med fordi de ikke er aktivt jobsøgende – de skal afdækkes og kontaktes før de bliver opmærksomme på jobmuligheden. Det kan vi hjælpe med.

Research er et håndværk, som kræver et godt netværk såvel on- som offline, talent for direkte kommunikation, interpersonelle kompetencer og ikke mindst en utrolig vedholdenhed. Gennem årene har vi udviklet en effektiv researchmodel, som er tilpasset det marked, vi oplever her og nu, hvor dygtige kandidater har mange jobmuligheder og hvor der generelt er mangel på de rette kompetencer – særligt på specialist og mellemlederniveau.
Med denne løsning får du målrettet research og relevante kandidater som er klar til en dialog med dig om jobbet – efter overdragelsen af info og data fra os indkalder du selv kandidaterne til samtale, gennemfører og afslutter processen som du plejer.
Vi har et netværk som er opbygget via flere end 800 researchopgaver i mange forskellige typer virksomheder og brancher. Når vi løser vores researchopgaver, arbejder vi struktureret med informanter og kilder, og får derigennem aktiveret såvel det primære men også sekundære netværk. Oftest resulterer det i en longlist på mellem 40-60 relevante profiler og i gennemsnit 3-6 relevante kandidater pr. proces. Alt sammen indenfor 2-4 uger – så er det blot op til dig at vælge.

Reference case:

”Jeg valgte denne løsning, da jeg ikke selv havde mulighed for at searche, og gerne ville have lukket rekrutteringen hurtigt. Jeg oplevede en god kommunikation og blev opdateret jævnligt i forløbet. Jeg var især tilfreds med, at kandidaterne var positive og klar, når jeg kontaktede dem for at invitere til samtale.
Alt i alt en positive oplevelse, som jeg klart kan anbefale.”

Nanna Pedersen, HR Manager

Tidligere løste cases:

Controller Multinational – Multinational Building&Construction

Talent Acquisition Manager – Scandinavian Consumer goods Retailer

Key Account Manager – Scandinavian Trade company

Strategy Consultant – Danish IT Software

Full Stack Developer – International LifeScience

Machine Learning Specialist – International LifeScience

Senior Client Advisor – Danish Financial institution

Compliance Manager – Scandinavian Bank

BI Developer – International medico

HR Business Partner – Scandinavian Telecommunications

Controller Safety – International Medico

Customer Strategist – Scandinavian Insurance

Senior Consultant – IT Software

Sales Engineer – International Wastewater

Mechanical Engineers – Multinational Pharma

Electro Engineers – Multinational Building&Construction

Mechanical Design Engineers – Multinational Wind&Energy

Inspector – Multinational Security

PLC Programmer – International Handling Equipment

Kontakt

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.