Vores arbejde med andre brancher

Building & Construction branchen – herunder også producenter og leverandører ind til DIY- samt prof-kæderne er også områder som vi kender godt. En branche med aktører som ofte er kendetegnet ved mangeårig kontinuitet, stor faglighed og stærke relationer. Men også en branche som gennem de senere år i stigende grad arbejder med innovation og fornyelse, såvel på produkt som proces siden. Derfor henter man i de senere år også profiler ind “udefra” I forsøget på at udfordre “det bestående”.

Øget digitalisering og nethandel presser DIY kæderne til omstillinger og nye samhandelsmodeller og stigende løn/- og materiale omkostninger, kombineret med udbuddenes gennemsigtighed og prispres udfordrer indtjeningen hos alle aktører i byggebranchen og stiller store krav til fleksibilitet og konkurrencedygtige løsninger.

Stillinger som; country manager, key account/ area sales managers, product managers og digital og communication manager profiler over til production directors, procurement/ strategic buyers og HSEQ og quality managers har vi løst gennem årene for såvel danske som udenlandske virksomheder

Udvalgte cases

CASE: Salgskonsulent

Læs mere

CASE: Country Manager

Læs mere

CASE: Commercial Director

Læs mere

Kontakt

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.