Foredrag og netværk

Om det at håndtere massive udefrakommende forandringer og komme styrket igennem

I sit tankevækkende og humoristiske indlæg deler Morten Bonde – senior art director og historiefortæller hos LEGO Gruppen – erfaringer og værktøjer, som kan styrke din evne til at håndtere store uforudsete, forandringer. Forandringer som kan have personlige og professionelle konsekvenser. Han viser hvordan du, ved at tage ansvar for situationen, kan BESLUTTE dig for at fokusere på DET DU ØNSKER, frem for DET DU IKKE ØNSKER.

Morten Bonde har selv måttet håndtere voldsomme uforudsete udfordringer, da han i 2002 fik konstateret en uhelbredelig øjensygdom, der langsomt gør ham blind. Og da hans syn i 2016 efterhånden var så kraftigt reduceret, at begrænsningerne var uoverskuelige, ramlede hele hans verden sammen. Morten måtte lære sig selv at håndtere det uhåndterbare, og ændre sine begrænsende overbevisninger, og han besluttede sig for at ville SE muligheder frem for begrænsninger.

Via research, handlekraft og selvindsigt har Morten Bonde formået at ændre sit perspektiv på sine udfordringer – og derved skabt et nyt liv – såvel personligt som fagligt.

Den viden og de erfaringer giver han videre..

Tidspunkt: Onsdag den 19. februar 2019 kl. 16.00

Mødested: Restaurant Thors Møllen

Thorsmøllevej 15, 8000 Aarhus

Der vil være en sandwich og øl/sodavand
Begrænset antal pladser og no-show fee på 300,-

Tilmelding