Customer Development & Product Manager – CASC

Strategisk B2B salg indenfor CASC området (coatings-addditives-sealing-construction) for en af verdens stærkeste aktører indenfor kemiske produkter og råvarer til industrien.

 

Industrielle løsninger med den rette kemi

Caldic i Danmark består af to selskaber: Caldic Denmark A/S, som sælger farmaceutiske og kemiske råstoffer, og Caldic Ingredients Denmark, som sælger og producerer fødevareingredienser.

Caldic Denmark er distributør af industrielle kemikalier. Vi trækker på mange års erfaring og knowhow, og vi servicerer en meget bred vifte af kunder og markeder med essentielle produkter til farve/lak, plastik, gummi, personal care og farmaceutisk industri. Vi er en pålidelig leverandør af almindelige kemikalier, men vi leverer også specialkemikalier. I tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi skræddersyede løsninger, der matcher specifikke, og ofte meget unikke behov for formuleringer, emballage, produktion og opbevaring.

Din rolle

Din base bliver Caldic Denmarks hovedkvarter i Hedensted, hvor du indgår i teamets bestræbelser på at vedligeholde og opbygge de bedste partnerskaber med kunder og leverandører i ind- og udland for herigennem at skabe værdi for alle interessenter.

Forretningsområdet CASC udgør en væsentlig del af den samlede forretning, og du løfter et tocifret millionbudget på såvel eksisterende som nye kunder. I denne rolle arbejder du hele tiden i en spændende kommerciel snitflade mellem leverandører og kunder. Dit solide netværk og dit gode købmandsskab skaber grundlaget for den kontinuerlige udvikling af forretningen. Du bliver en del af et stærkt team af dedikerede sælgere og customer care/backoffice kolleger, der med afsæt i høj faglighed og stor kundeforståelse markedsfører og afsætter en bred produktportefølje af forskellige tilsætningsstoffer, råvarer og kemiske produkter. Produkter der via vores tætte og mangeårige partnerskaber afsættes til en lang række veletablerede samt nye potentielle kunder i forskellige industrier indenfor plast og polymer, farve- og laksegmentet samt Personal Care i Danmark.

Du vil med dette team i ryggen være en kompetent og stærk sparringspartner, der med afsæt i lang erfaring og høj faglighed realiserer potentialerne sammen med kunderne i de forskellige industrier. Hos Caldic tænker vi langsigtede partnerskaber med såvel kunder som leverandører, og mange af vores samarbejdspartnere har vi handlet med gennem årtier. På supplier siden er dine samarbejdspartnere primært baseret i EU men også visse oversøiske. På kundesiden er der primært tale om danske og enkelte nordiske kunder.

Din baggrund

Ideelt set har du en teknisk baggrund evt. som kemiingeniør el.lign. kombineret med solid kommerciel tæft. Du er forhandlingsvant på flere niveauer og har næse for det gode købmandsskab. Du har nogle års erfaring fra den kemiske industri, kosmetik/personal care, plast eller farve-/lakindustrien og brænder for at finde de rette leverandører og produkterne, der skaber de rette løsninger for vores kunder.

Du er talstærk og analytisk, og du arbejder systematisk, målstyret og vedholdende med salget. KPI’er, ERP og CRM-systemer samt Microsoft Office-pakken er en del af din daglige værktøjskasse. Du begår dig desuden ubesværet på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Vi tilbyder

Caldic Denmark A/S tilbyder en stilling med gode personlige udviklingsmuligheder i en international koncern med dygtige specialister og ledere, en konkurrencedygtig fast løn, pension, sundhedsforsikring samt firmabil, pc, mobil, hjemmeopkobling mv.

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Business Partner, Allan Rønsholt fra ALR Consulting på +45 22 79 80 98.

Vil du gerne i spil til stillingen, skal du blot uploade en kort motiveret ansøgning samt dit opdaterede CV, via knappen her under.

Vi indkalder løbende kandidater til samtaler, og stillingen lukkes, når den rette kandidat er fundet.
Læs mere om hvordan det er arbejde hos Caldic her www.caldic.dk