Tegnestuechef Aarhus

Leder af teknisk afdeling til eurodan-huse Aarhus

– inspirerende fagligt og personligt lederskab

Er du skarp til projektering? Genkender du vores brændende ønske om at gøre danskernes boligdrømme til virkelighed? Og er du klar til næste step i din karriere, hvor du kan udvikle dig selv som leder? Så er du måske vores nye Tegnestuechef for 20 dedikerede og dyglige specialister lokalt placeret i et moderne kontormiljø på tegnestuen i Aarhus.

Om os

I eurodan-huse er vores fælles passion at gøre danskernes boligdrømme til virkelighed. Sådan har det været siden 1978. Hver og én af os – uanset om vi arbejder på byggepladserne eller har opgaver på kontorerne – bidrager til, at flere hundrede nye hjem skabes hvert år. Det kan vi, fordi vi har et stærkt fundament. Det kan vi, fordi vi ved, at selvom vi hver især er stærke og kompetente, så er det sammen, vi gør en forskel.

Teknisk afdeling

Med mere end 60 kolleger fordelt på de tekniske afdelinger i Rødekro, Aarhus og Roskilde udgør vi en væsentlig del af eurodan-huse, og det er os, som sammen tilsikrer, at alle byggesager er projekteret ansvarligt, korrekt og klar til opførelse. Du får en bred snitflade i organisationen såvel regionalt samt på tværs af landsdelene.

Om jobbet

Du er, i tæt samarbejde med det øvrige lederteam, ansvarlig for at sætte den strategiske retning, der sikrer den fortsatte udvikling og ekspansion samtidigt med at teamet, i den daglige drift, projekterer byggesagerne i det rette procesflow – med fokus på kvalitet i leverancen fra start til slut.

Dine kerneopgaver indebærer:

 • Daglig ledelse af ca. 20 dygtige teknikere
 • Overholdelse- og koordinering af den løbende planlægning og projekteringstidsplaner
 • Løbende kvalitetssikring af sagerne i forbindelse med overdragelse fra salg
 • Vedligeholde, videreudvikle, strukturer og arbejdsprocesser for afdelingen
 • Løbende ajourføring af manualer, beskrivelser i henhold til bygningsreglement mv.
 • Opbygning af programmer i samarbejde med udviklingsafdelingen
 • Implementering af nye tekniske tiltag

Om dig

Du har en uddannelse som bygningskonstruktør eller ingeniør og har, ideelt set, erfaring med typehusbranchen. Derfor er du også fortrolig med projektering i Revit. Uanset om du har ledererfaring eller ser dette som din chance for at prøve kræfter med ledelse, så er det væsentligste, at du har lyst til at bidrage til den fortsatte vækst hos eurodan-huse gennem ledelse og udvikling af medarbejderne i dit team. Du har det daglige overskud til at være der for medarbejderne – også når det går stærkt.

Du brænder for at tage ansvaret, der sikrer, at vi sammen kommer i mål med opgaverne på en god måde.

Derudover er du kendetegnet ved, at du:

 • Evner at arbejde gennem andre og skabe succes i teams
 • Trives med at have mange opgaver i gang samtidig
 • Evner, sammen med teamet, at prioritere opgaverne, afhængig af forretningens behov
 • Har en pragmatisk og løsningsorienteret tilgang til opgaver og udfordringer
 • Har sans for planlægning, strukturer og processer

Hvad kan eurodan-huse tilbyde dig?

Du bliver en del af en familieejet virksomhed, med stolte traditioner. Vi er i vækst og har klare visioner for hvor vi skal hen sammen. En strategi som sikrer en løbende udvikling af såvel medarbejdere som virksomhed som vi eksekverer i fællesskab. Vi lover dig en stilling med masser af spændende udfordringer og mulighed for at udvikle dig både fagligt, personligt og ledelsesmæssigt. Du får naturligvis løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring og pension.

Søg stillingen

Er du klar til at søge stillingen, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt
– skriv ”Tegnestuechef” i emnefeltet.

ALR Consulting understøtter eurodan-huse i denne rekruttering og indkalder løbende til samtaler og ansætter, når det rette match er fundet.

Kontakt:

Allan Rønsholt – Business Partner
ronsholt@alrconsulting.dk
+45 2279 8098